Kalkylingenjör

Sökes till Göteborg

Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Trivs du med att vara en i laget?  Har du erfarenhet av Anläggnings- och Grundläggningsprojekt? Då kan rollen som Kalkylingenjör på Peab Grundläggning vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Vi söker nu en kalkylingenjör till Väst med placeringsort Göteborg. I rollen erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförlag. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål.

Vi söker dig som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Peab Grundläggning och rapportera till arbetschef.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Upprättande av anbuds- och kontraktskalkyler
  • Ansvarar för dokumentation och uppföljning
  • Stödjer platschefen i tekniska och ekonomiska frågor i projektet
  • Kontakt med kunder och underentreprenörer

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna ingenjör. Vi ser gärna att du har 5-10 års erfarenhet inom branschen, fördelaktigt med bakgrund inom anläggning eller grundläggning.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Du är drivande, kundorienterad men samtidigt mycket organiserad och strukturerad.

Du kommer få stimulerande arbetsuppgifter och yrkeskunniga kollegor med hög teknisk kompetens. Detta ger dig goda förutsättningar att lyckas som kalkylingenjör hos oss.


Din ansökan

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-24

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Andreas Berntsson Arbetschef

Telefon: 0725333142
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.