Arbetsledare

Sökes till Göteborg

Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Peab Grundläggning Väst vill nu bygga för framtiden och stärka upp med en erfaren arbetsledare! Är du den vi söker? Vi är ett gott gäng som letar efter en till lagspelare!

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare. Du ansvarar för ett projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner.

Du kommer arbeta med ett erfaret och yrkeskunnigt team av tjänstemän och yrkesarbetare. Som arbetsledare kommer du bistå platschefen med dennes arbetsuppgifter vilket bland annat kan innebära att planera, leda och fördela det dagliga arbetet. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och se till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och även övernatta på annan ort någon eller några gånger per månad. Placeringsort är Göteborg.

Vem passar här

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial teknisk utbildning alternativ har införskaffat motsvarande kunskaper och erfarenhet på annat sätt. Du har 3-5 års erfarenhet inom grundläggning.

Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Goda allmänna datorkunskaper är ett krav och så även B-körkort.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-10

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Andreas Berntsson Arbetschef

Telefon: 0725333142
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.